رشته آشی یک کیلویی یکی از پرفروش ترین رشته های خمیری گندم است؛ که امروزه با استفاده از پیشرفته ترین دستگاه های تولید آش رشته تولید می شود. رشته آش یکی از مرغوب ترین انواع رشته است که از آن در تهیه انواع آش و سوپ استفاده می کنند. قیمت رشته آش کیلویی، با توجه به مواد اولیه آن متفاوت می باشد.
- بیشتر بخوانید: رشته پلویی
رشته آشی یکی از بهترین گزینه ها برای سبد غذایی خانوار ها می باشد. ویژگی ها و خصوصیات تولید رشته آشی که کاملا بهداشتی و با روش های سنتی انجام می پذیرد. باعث شده است که در بازار مواد غذایی ایران بسیار مورد توجه قرار گیرد. قیمت مناسب و مواد اولیه کاملا طبیعی و مرغوب از ویژگی های رشته آشی خوب و اعلا می باشد. سایت های اینترنتی مختلف با تلفیق سنت و صنعت اقدام به فروش رشته آش یک کیلویی و در بسته بندی های مختلف به تمام نقاط کشور به صورت آنلاین نموده اند. که این امر هم به اشتغال زایی روستاییان کمک می نماید و هم می تواند در معرفی تولیدات سنتی روستا ها و فرهنگ قدیمی آنها تاثیرگذار باشد.
تفاوت رشته آشی ارگانیک با رشته آشی سبوس دار
رشته آشی فراورده ای است که از ترکیب آرد گندم، آب و نمک دریا طی مراحل مختلف و روش های کاملا سنتی تولید می شود. و سپس در آفتاب خشک می شود. رشته آشی باید تا حد امکان صاف و یکنواخت و فاقد هرگونه لک و مواد خارجی باشد همچنین رنگ آن باید سفید مایل به کرمی باشد و دارای بو و مزه ی مخصوص به خود باشد و فاقد هرگونه بوی ترشی و کپک زدگی باشد.
- بیشتر بخوانید: ماکارونی اطلس
رشته آشی ارگانیک، از گندم ارگانیک تهیه می شود و فاقد هر گونه مواد شیمیایی و نگه دارنده می باشد. رشته آشی سبوس دار، رشته ای است که در تهیه آن از گندم سبوس دار استفاده می شود. امروزه رشته آشی به سه روش صنعتی، سنتی و خانگی تولید می شود. وجود ماشین آلات صنعتی کار تولید رشته آشی را برای تولید کنندگان بسیار آسان نموده است. دستگاه های تمام اتوماتیکی وجود دارد که با وارد کردن مواد اولیه در آن ها می توان رشته های مختلف با سایز های مختلف را دریافت نمود.
میزان تقاضای رشته آشی کیلویی در گیلان
رشته آشی یکی از پرمصرف ترین مواد خمیری است که از آن در تهیه انواع آش ها استفاده می شود. میزان مصرف رشته آشی در برخی از نقاط کشور بیشتر از بقیه جاها است. از جمله شهرهایی که در آن میزان تقاضای رشته آشی زیاد است شهر گیلان می باشد. یکی از مواردی که هر ساله باعث جذب گردشگران خارجی و داخلی به این شهر می شود. همین آش رشته های محلی این شهر می باشد.
- بیشتر بخوانید: ماکارونی بسته بندی
آش رشته های محلی گیلان یکی از خوراکی هایی است که مردم به شدت به آن علاقه مند هستند و در فصل سرما طرفداران زیادی دارد. یکی از مواردی که باعث شده است میزان تقاضای رشته آشی کیلویی در گیلان زیاد باشد همین قضیه است.
مصرف کنندگان رشته آش در تهران
رشته آشی یکی از متداول ترین غذاهای سنتی ایرانیان است که در سراسر کشور به صورت های مختلف سرو می شود. رشته آشی از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می گیرد و دارای خواص بسیار زیادی می باشد. از رشته آشی غذاهای بسیار زیادی درست می شود که در عین سادگی بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد ومصرف آن برای مهمانی ها و دورهمی ها بسیار مناسب است.
- بیشتر بخوانید: ماکارونی رستورانی
با مراجعه به مراکز توزیع و فروش رشته آش می توان آن ها را با قیمت بسیار ارزان خریداری نمود. تهران یکی از شهرهای فعال در زمینه تولید و بسته بندی رشته آشی می باشد. مصرف کنندگان رشته آش در تهران می توانند با مراجعه به این مراکز رشته آشی مورد نیاز خود را تهیه نمایند.