پسته شرکت پسته خندان کرمان در امریکا بینایی چند بیمار را بهبود بخشید!

پسته شرکت پسته خندان کرمان نوعی آجیل درختی با فواید بی شماری برای سلامتی است.

پسته منبع عالی پروتئین، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.

تحقیقات نشان می دهد که مردم برای هزاران سال پسته می خورند.

امروزه مردم آنها را در انواع غذاها از سالاد گرفته تا بستنی مصرف می کنند.

پسته یکی از آجیل های کم کالری است، به این معنی که افراد می توانند از مزایای سلامتی آجیل لذت ببرند و در عین حال راحت تر در محدوده کالری روزانه خود باقی بمانند.

به عنوان مثال، یک اونس آجیل ماکادمیا حاوی 204 کالری است، در حالی که 1 اونس گردو حاوی 196 کالری است.

همان 1 اونس پسته فقط 159 کالری دارد.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که نقش مهمی در سلامت دارند.

پسته

آنها با جلوگیری از آسیب به سلول های بدن، خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهند.

آجیل و دانه ها حاوی چندین ترکیب آنتی اکسیدانی هستند، اما پسته ممکن است مقادیر بیشتری از آنتی اکسیدان ها را نسبت به سایر مغزها داشته باشد.

در یک مطالعه کوچک شامل 28 شرکت‌کننده با کلسترول بالا که 1 یا 2 وعده روزانه پسته در طول 4 هفته خوردند، محققان نشان دادند که سطح آنتی‌اکسیدان‌های لوتئین، α-کاروتن و بتا-کاروتن در آنها افزایش یافته است.

آنتی اکسیدان های لوتئین و زآگزانتین برای سلامت چشم ضروری هستند. پسته منبع غنی هر دوی این مواد است.

طبق گفته انجمن بینایی سنجی آمریکا، لوتئین و زآگزانتین شانس ابتلا به بیماری های چشمی، از جمله دژنراسیون ماکولا (AMD) مرتبط با سن و آب مروارید را کاهش می دهند.

AMD و آب مروارید از علل اصلی نابینایی در ایالات متحده هستند.

خوردن یک رژیم غذایی سالم، از جمله پسته، روشی امیدوارکننده برای کمک به پیشگیری از ابتلا به این بیماری های چشمی است.

همه آجیل ها سرشار از فیبر هستند که با حرکت دادن غذا در روده و جلوگیری از یبوست، سیستم گوارشی سالم را تشویق می کند.

نوعی فیبر به نام پری بیوتیک نیز ممکن است باکتری های خوب روده را تغذیه کند.

تغذیه باکتری های خوب به آنها کمک می کند تا تکثیر شوند و باکتری های مضر را از بین ببرند.

طبق یک مطالعه کوچک در سال 2012، خوردن پسته ممکن است سطح باکتری های مفید روده را افزایش دهد.

در این مطالعه، داوطلبان یک رژیم غذایی استاندارد با 0 اونس، 1.5 اونس، یا 3 اونس پسته یا بادام مصرف کردند.

محققان نمونه‌های مدفوع را جمع‌آوری کردند و دریافتند افرادی که روزانه 3 اونس پسته می‌خورند، میزان باکتری‌های مفید روده را افزایش می‌دهند، بسیار بیشتر از افرادی که بادام می‌خوردند.