رشته آش خانگی نوعی فراورده خمیری خشک است که یکی از اصلی ترین مواد اولیه آش را تشکیل می دهد، رشته آش علاوه بر خواص مفیدی که دارد در قوام آش رشته و دلپذیر کردن طعم آن تاثیر عمده ای دارد، علاوه بر رشته از دیگر مواد اولیه تشکیل دهنده آش می توان به انواع سبزیجات و حبوبات با خواص مغذی فراوان اشاره کرد، ترکیبات موجود در رشته آش تاثیر بسزایی در رنگ و کیفیت آن می گذارد که در رابطه با انواع مواد تشکیل دهنده رشته آش در مطالب بعدی بیشتر به آن می پردازیم، اما جهت جهت رشته آشی زرد رنگ با بالاترین کیفیت ممکن و نازل ترین قیمت می توانید از طریق تولید کنندگان اصلی این محصولات به صورت مستقیم و بدون واسطه اقدام بفرمایید.
آشنایی با کاربردهای رشته آشی
از انواع رشته آشی جهت تهیه آش و انواع سوپ ها استفاده می نمایند، جهت آشنایی با کاربردهای بیشتر این محصول در تهیه غذاهای متنوع تر می توانید به سایت های آنلاین در این خصوص مراجعه بفرمایید.
آش رشته یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایرانیان محسوب می شود که در مراسمات مختلف نظیر پختن نذری استفاده فراوانی دارند.
رشته آش به عنوان یکی از اصلی ترین ماده تشکیل دهنده آش جهت ایمنی مصرف کننده باید از لحاظ کیفیت و درجه بودن محصول قبل از مصرف مورد آزمایش قرار بگیرد.
این فراورده خمیری از گندم تهیه می شود که با ترکیب افزودنی های مختلف به آن به سه روش سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می شود.
از خواص مهم رشته آشی می توان به مواد مغذی موجود در آن نظیر کربوهیدارت و فولات فراوان اشاره کرد.
از مهمترین مواد اولیه تشکیل دهنده رشته آشی علاوه بر گندم می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- نمک و آب
- گلوتن
- آرد سویا
- آرد بادام زمینی
- لیستین
- اسید آسکوربیک
- برخی ادویه ها نظیر زردچوبه
مصرف کنندگان رشته آش در یزد
اگر جزو مصرف کنندگان رشته آش جهان در یزد هستید و می خواهید این محصول را با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت خریداری نمایید می توانید از طریق تولید کنندگان اصلی و یا نمایندگی ها و فروشندگان مورد تایید این مراکز به صورت مستقیم و بدون واسطه اقدام بفرمایید.
از مهمترین مزیت های رشته آشی تولید شده در یزد می توان موارد زیر را برشمرد:
- استفاده از نیروهای متخصص و کارآزموده در امر تولید محصول
- استفاده از پیشرفته ترین تجهیزات و تکنولوژی های روز دنیا در پروسه تولیدی
- تولید محصول با رعایت استانداردهای بهداشتی
- استفاده از مواد اولیه ارگانیک و مرغوب
و سایر موارد دیگر
رشته ها به طور کلی به انواع رشته های پلویی، رشته آشی، انواع پاستاها و رشته سوپ فله ای و ورمیشل و غیره طبقه بندی می شوند، که از میان موارد ذکر شده تولید و مصرف رشته آشی و پلویی در کشور ایران متداول تر می باشد.
رنگ رشته آشی معمولا سفید متمایل به کرم می باشد که هر چه رنگ آن روشن تر باشد نشان دهنده وجود میزان سبوس بیشتری در ترکیبات گندم آن است.
خرید رشته آشی در یزد
جهت خرید رشته آشی تولید شده در کارخانجات شهر یزد با بالاترین کیفیت ممکن و نازلترین قیمت می توانید به فروشگاه های آنلاین و یا نمایندگی های مجاز فروش این محصولات مراجعه نمایید.
از مهمترین خصوصیات و ویژگی های رشته آشی باکیفیت می توان به مواردی نظیر عدم بو و مزه خاص، عدم ضخامت زیاد، داشتن رنگ روشن و بدون تیرگی، صافی و یکنواختی زیاد، عدم وجود لک و ذرات خارجی در آن اشاره نمود.
قبل از خرید انواع رشته آشی جهت اطمینان از کیفیت محصول به نکات زیر دقت بفرمایید:
- برند و اعتبار شرکت سازنده محصول و میزان رضایت مشتریان پس از مصرف
- بسته بندی مناسب و اصولی محصول
- دریافت محصول با ارائه ضمانت اصالت کالا
- توجه به تاریخ تولید و انقضای محصول
- توجه به پروانه ساخت و کدهای بهداشتی
- توجه به نمادهای استاندارد کنترل کیفیت محصول از سازمان های زیربط
- توجه به نوع مواد اولیه تشکیل دهنده آن
- توجه به قیمت محصول با توجه به میزان کیفیت و کاربرد آن