سوپ غذایی پرطرفدار در میان مردم است که یکی از مواد مورد نیاز آن رشته سوپ است. رشته ماکارونی رستورانی از مخلوط کردن آب و آرد گندم و نمک به دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود و به صورت تکی و فله ای قابل تهیه است. رشته سوپ تکی را می توانید به صورت بسته بندی شده از طریق مراکز فروش در سطح شهر یا فروشگاه زنجیره ای و محلی تهیه کنید. همچنین برای تهیه رشته سوپ فله ای می توانید به مراکز فروش عمده ی آن مراجعه کنید.
میزان کیفیت رشته سوپ
همان طور که گفتیم رشته از دو روش سنتی و صنعتی تولید می شود که در اینجا آنها را شرح می دهیم:
روش سنتی: ابتدا آب و آرد گندم را مخلوط می کنند و خمیر تهیه می کنند سپس آنها را توسط دستگاه های دستی برش می زنند و خشک می کنند.
روش صنعتی: در روش صنعتی تمام مراحلی که در روش سنتی برای تهیه رشته ماکارونی ساده
انجام می شود، انجام می دهند ولی با استفاده دستگاه های مجهز و پیشرفته که هم با کیفیت بالا و هم با سرعت بیشتری تولید می کنند.
میزان کیفیت رشته سوپ تولیدی به کیفیت آرد گندم مورد استفاده و میزان سبوس مخلوط شده بستگی دارد.
رشته سوپ برای تهیه سوپ مورد نیاز است.اینجا طرز تهیه سوپ رشته را برایتان آورده ایم:
مرحله اول: ابتدا آب مرغ را برای پخت سوپ آماده می کنیم. برای تهیه آب مرغ، ران و بال و گردن مرغ را همراه آب و پیاز و هویچ مخلوط می کنیم سپس پخت می کنیم و پس از گذر از صافی آب مرغ آماده برای تهیه سوپ است.
مرحله دوم: هویچ و سیب زمینی ها را مانند رشته برش می دهیم و پیاز را به صورت خیلی ریز خرد می کنیم و آنها را درون تابه تفت می دهیم.
مرحله سوم: ابتدا هویچ را به پیاز و سپس ریز خرد های سیب زمینی را با کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
مرحله چهارم: در این مرحله مرغ و نمک را به این مخلوط اضافه می کنیم و پس از پخت همه مواد رشته سوپ را به آن اضافه می کنیم.
بهترین کیفیت رشته سوپ در بازار
برند ها و تولید کنندگان زیادی در عرصه تولید انواع رشته رشته ماکارونی
مثل رشته آشی بخصوص رشته ی سوپ در کشور فعالیت می کنند و هر یک سعی دارند محصولات با کیفیت بالا و طعم عالی تولید و در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند. اما توصیه می کنیم از در هنگام خرید رشته از هر برندی که تهیه می کنید به نشان استاندارد و نشان سلامت محصول توجه کنید که مهم ترین چیز برای ما سلامتی است.
قیمت به روز رشته سوپ فله در تبریز
قیمت به روز رشته سوپ به صورت فله ای نسبت به کیفیت آن متفاوت است ولی قیمت کمتری نسبت به بسته بندی شده آن دارند فروش رشته فله ای مزایا و معایبی دارد که به چند مورد اشاره میکنیم:
از مزایای فروش فله ای این است که قیمت پایین تری دارند و مناسب برای کسانی است که به دنبال خرید و فروش عمده ای رشته سوپ هستند.
اما فروش به صورت فله ای معایبی هم دارد. از جمله از نظر بهداشتی که رشته سوپ بسته بندی شده بسیار سالم تر از رشته ماکارونی فرمی
بدون بسته بندی شده و فله ای است.
در کشور ما صادرات بسیاری از اقلام به صورت فله ای انجام می شود و به بسته بندی کردن اهمیت زیادی داده نمی شود این کار باعث می شود که زحمت اصلی را تولید کننده و کشاورز ایرانی بکشد و سود بیشتر نصیب کشور های شود که با قیمت پایین محصول را از ما خریداری کرده اند و پس از بسته بندی با قیمت بالا به فروش می رسانند. این روند اقتصاد کشور را تحت تاثیر اثرات منفی قرار می دهد.